35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Rosa moschata, ismertebb nevén az egresrózsa magjából származó olaj, értékes és hatékony összetevők forrása a kozmetikai iparban. Ez a finom, tápláló olaj gazdag esszenciális zsírsavakban – beleértve az omega-3 és omega-6 zsírsavakat –, vitaminokban és antioxidánsokban, amelyek elősegítik a bőr egészségének megőrzését és a bőrápolási termékek hatékonyságának növelését.

A Rosa moschata magolaj előnyei a kozmetikai alkalmazásban széles körűek. Elősegíti a bőr természetes regenerálódását, támogatja a kollagén termelődését és javítja a bőr rugalmasságát, ezáltal csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Ezenfelül hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik, ami ideális választássá teszi száraz bőr ápolására. Az olaj gyulladáscsökkentő hatásai révén enyhíti az irritációt és bőrnyugtatásra is kiváló, így érzékeny bőr ápolására is ajánlott.

Ez az értékes olaj képes a bőr mélyebb rétegeibe is bejutni, így elősegíti az aktív hatóanyagok hatékonyabb felszívódását és mélyrehatóbb táplálását. A Rosa moschata magolajat gyakran alkalmazzák az öregedésgátló és regeneráló termékekben, mivel segíti a bőr fiatalos megjelenésének megőrzését, növeli annak rugalmasságát és segít a bőr szerkezetének helyreállításában. Antioxidáns tartalmának köszönhetően védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal – így mint például a szabad gyökökkel – szemben, amelyek elősegíthetik a bőr öregedési folyamatát.

A kozmetikai termékekben való alkalmazása sokrétű; megtalálható arckrémekben, testápolókban, szérumokban, hajápolási termékekben és ajakbalzsamokban is. Az olaj nem zsíros érzetet hagy maga után, gyorsan szívódik be, így nem hagy ragadós érzetet a bőrön, ezzel is növelve a termékek felhasználóbarát jellegét.

currency