35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Sclerocaria Birrea Seed Oil, vagy más néven marulaolaj, egy dél-afrikai marula fa magjából előállított olaj, amit a szépségipar nagyra értékel. Ez az olaj rendkívül gazdag antioxidánsokban, beleértve a C-vitamint és az E-vitamint, valamint esszenciális zsírsavakban, mint az omega-9 és omega-6, amelyek hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez. A marulaolajat sokféle kozmetikai termékben használják, köztük arcápolókban, testápolókban, hajápolókban és különböző bőrápolási formulákban.

A marulaolaj fő előnye, hogy rendkívül tápláló, ugyanakkor könnyedén felszívódik, és nem hagy maga után zsíros érzetet, ami ideálissá teszi minden bőrtípus számára, beleértve az olajos és kombinált bőrt is. Képes mélyen behatolni a bőrbe, hidratálást biztosítani, és segít a bőr természetes olajának egyensúlyának fenntartásában. Emellett antioxidáns tulajdonságai révén segít védeni a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben, úgymint a szennyeződések és az UV-sugárzás, amelyek elősegíthetik a bőr öregedését.

A marulaolaj nem csak a bőrápolásban mutat jelentős előnyöket, hanem a hajápolásban is kiválóan használható. Erősíti a hajszálakat, segít megtartani a nedvességet, ezzel pedig elősegíti a haj fényességét és rugalmasságát, valamint csökkenti a töredezett hajvégek kialakulásának esélyét.