35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A selyem aminosavak vagy röviden SAA-k finomra feldolgozott selyemfehérjéből származó aminosavak egyedülálló keveréke. Ez a keverék általában 18 féle aminosavat tartalmaz, többek között glicint, alanint, szerint és valint, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak bőrünk és hajunk egészségének fenntartásában. Ezek az aminosavak alapvető táplálékforrások, amik segítik a sejtek növekedését, regenerációját és javítását, ezáltal elősegítve a bőr és a haj vitalitásának fenntartását.

A selyem aminosavak rendkívül hidratáló tulajdonságokkal rendelkeznek, így a kozmetikumokban elsősorban a bőr és a haj nedvességtartalmának megőrzésére használják. Képesek a pórusokba mélyen behatolni, ezzel maximalizálva a hidratációt, ami ragyogóvá és simává teszi a bőrfelszínt. További előnyük, hogy képesek elősegíteni a bőr öregedési folyamatának lassítását azáltal, hogy segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és csökkenteni a finom vonalak és ráncok kialakulását.

Ezen felül, a selyem aminosavak antioxidáns tulajdonságokkal bírnak, amely segít megvédeni a bőrt a szabadgyökök által okozott károsodásoktól. Az antioxidánsok létfontosságúak a bőr egészségének megőrzésében, mivel segítenek csökkenteni a környezeti ártalmak – mint például a szennyeződés és az UV-sugárzás – negatív hatásait. Emellett a selyem aminosavakban található fehérjék segíthetnek a haj szerkezetének megerősítésében és helyreállításában, így az lágyabbá, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé válik.

Íme néhány lényeges élettani hatás, amit a selyem aminosavak nyújtanak: