35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Shea butter ethyl esters egy könnyű, selymes textúrát biztosító összetevő, amelyet gyakran alkalmaznak a kozmetikai és szépségiparban. Ez egy észter, amely a shea vajból, egy Nyugat-Afrikában honos fa, a Vitellaria paradoxa termésének zsírjából készül. A shea vaj már önmagában is rendkívül tápláló bőrápoló tulajdonságokkal bír, viszont a shea butter ethyl esters formájában még könnyebbé és finomabbá válik a textúrája, így könnyebben felvihető a bőrre és gyorsabban szívódik be.

Különféle típusú kozmetikumokban használják, többek között a hidratáló krémekben, testápolókban, arcszérumokban, ajakbalzsamokban és napvédőkben. Mivel könnyű és nem zsíros érzetet hagy maga után, ez előnyös azoknak, akik nem szeretik a nehéz, zsíros bőrápoló termékek használatát. Ez az összetevő emellett javítja a termékek szenzoriális tulajdonságait, így a végeredmény egy sokkal élvezetesebb bőrápolási élmény.

A shea butter ethyl esters emelett számos élettani hatással is bír a bőrön. Természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr védelmében a káros környezeti hatásokkal szemben, mint például a szennyeződések és az UV-sugárzás. Intenzíven hidratál, amely segíti a bőr természetes hidratációs folyamatainak megőrzését, és elősegíti a bőr puhítását és simítását is. Ezenkívül, mivel gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, hasznos lehet a bőrirritáció és a bőrpír csökkentésében, így javítva a bőr általános állapotát és megjelenését.

Összefoglalva, a shea butter ethyl esters egy rendkívül sokoldalú összetevő, amely jelentősen javíthatja a kozmetikai termékek érzéki tulajdonságait és hatékonyságát. Könnyű felvitelnél és gyors felszívódásnál nyújt kiváló eredményt, miközben a bőr számos előnyös tulajdonságát is biztosítja.

currency