35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Sodium anisate egy vízben oldódó nátriumsó, amely az anizolsavból származik. Természetes forrásból, specifikusan anizol nevű növényi összetevőből nyerik ki, ami az édeskömény és egyéb aromaforrás növényekben található. Ennek az összetevőnek a kozmetikumokban való használata azért előnyös, mert antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megakadályozni a baktériumok növekedését a termékekben, hosszabbítva ezáltal azok eltarthatóságát.

A Sodium anisate több funkciót is betölt a kozmetikai termékek formulájában. Emellett, hogy tartósítószerként funkcionál, hidratáló és bőrnyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik. Képes a bőr felső rétegeit hidratálni, ezáltal csökkenti a bőrszárazság érzetét és elősegíti a bőr simaságát, rugalmasságát. Mint bőrnyugtató, segít enyhíteni az irritációt és megnyugtatja a bőrt, ami különösen előnyös az érzékeny bőrű felhasználók számára.

Az antimikrobiális hatása miatt gyakran használják természetes vagy organikus kozmetikumok tartósítószerként, ahol alternatívát keresnek a hagyományos, kemikália alapú tartósítószerek helyett. A Sodium anisate így hozzájárul a termék biztonságos használatához, anélkül, hogy irritáló vagy káros hatással lenne a bőrre.

Az élettani hatásai között kiemelkedik: