35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Sodium Cocoamphoacetate egy lágy, többértékű amfoter tenzid, melyet a kókuszolaj alapján állítanak elő. Ennek az összetevőnek a fő feladata, hogy segítse a tisztítási folyamatot anélkül, hogy bántaná a bőr természetes védőbarrierét vagy kiszárítaná azt. Gyakran használják különféle bőr- és hajápolási termékekben, mint például arctisztítókban, samponokban, tusfürdőkben és babakozmetikumokban. Ennek az összetevőnek az alkalmazása mögött álló legfőbb ok, hogy rendkívül gyengéd tisztító hatással bír, mely alkalmas érzékeny bőr tisztítására is.

A Sodium Cocoamphoacetate képes megkötni a vizet és az olajat is, ezáltal lehetővé teszi a szennyeződések, olajok és sminkmaradványok hatékony eltávolítását a bőrről anélkül, hogy irritációt vagy szükségtelen bőrszárazságot okozna. Az említett tenzid nem csak tisztít, hanem hidratál is, ezzel segítve a bőr természetes nedvességtartalmának megőrzését. Ennek tulajdonítható, hogy gyakran megtalálható a különösen gyengéd, mégis hatékony bőrápoló termékek összetevői között.

A Sodium Cocoamphoacetate használata lehetővé teszi a termék fejlesztői számára, hogy alacsony irritáció potenciállal rendelkező, a bőr természetes pH értékével összhangban lévő termékeket hozzanak létre. Ez fontos a bőrápolási termékek kifejlesztésekor, hiszen a bőr egészségének megőrzése és a kellemetlen mellékhatások, mint például az irritáció vagy a bőr kiszárazásának minimalizálása a cél.

Az ilyen típusú tenzid alkalmazásának egyik további előnye, hogy biológiailag lebomló, tehát környezetbarát választás a kozmetikai termékek gyártása során. Minden gyártónak és fogyasztónak egyre fontosabb a fenntarthatóság és az ökotudatos életmód, így a Sodium Cocoamphoacetate ilyen tulajdonsága kiemelkedő jelentőséggel bír.

currency