35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Sodium Cocoyl/Lauroyl Isethionate egy kozmetikai összetevő, amelyet széles körben használnak a személyes tisztálkodási termékekben, mint például tusfürdők, arctisztítók, szappanok és még samponok is. Ez egy anionos tenzid, ami azt jelenti, hogy a vízben oldódva negatív töltésű ionokká disszociál, amelyek segítségével lehetővé teszi a felületek tisztítását és a szennyeződések, mint például olaj és piszok, hatékony eltávolítását.

Ez az összetevő különösen kedvelt a kozmetikai iparban, részben annak természetes alapanyagokból való származása miatt – kókuszolajból és/vagy pálmaolajból nyerik ki. Emellett kíméletes a bőrhöz képest más tenzidekhez viszonyítva, így az érzékeny bőrű emberek is bátran használhatják. Szintén hozzájárul a habzás képességéhez, ami sok fogyasztó számára fontos szempont a tisztálkodási termékek kiválasztásakor.

Ezen felül a Sodium Cocoyl/Lauroyl Isethionate antimikrobiális tulajdonságokkal is rendelkezik, ami segít megakadályozni a bőrön lévő káros baktériumok szaporodását. Habár nem helyettesíti az antibakteriális szereket, hozzájárul a személyes higiénia megőrzéséhez.

Fontos megjegyezni, hogy noha természetes alapanyagokból származik, egyes emberek érzékenységet vagy irritációt tapasztalhatnak használata során. Ezért ajánlott először kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, különösen ha valaki tudatában van bármilyen bőrérzékenységnek.

Az alábbi lista tartalmazza a Sodium Cocoyl/Lauroyl Isethionate néhány fontosabb élettani hatását: