35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Sodium Hyaluronate, más néven nátrium-hialuronát, egy nátriumsója a hialuronsavnak, amely egy természetesen előforduló poliszacharid az emberi szervezetben, különösen a bőrben, az ízületek szinoviális folyadékában, és a szemekben. Magas hidratáló képességével kiemelkedik, mivel képes a saját tömegének többszörösét megkötni vízben, így fontos szerepet játszik a bőr hidráltsági szintjének fenntartásában.

Kozmetikumokban való alkalmazása során számos előnnyel jár, többek között azért, mert elősegíti a bőr vízmegkötő képességét, ezáltal segít a bőr hidratáltságának, rugalmasságának megőrzésében és a finom vonalak, ráncok megjelenésének lassításában. Mivel kisebb molekulasúlyú formái mélyebben képesek behatolni a bőrbe, ezáltal efektívabban képesek hidratálni és serkenteni a bőr saját hialuronsav-termelését.

Ezen kívül, gyulladáscsökkentő és regeneráló tulajdonságai is segítik a bőrirritációk enyhítését és a bőr gyógyulási folyamatának támogatását. A Sodium Hyaluronate kis molekulamérete miatt különösen kedvező azok számára, akik érzékeny bőrűek vagy problémás bőrrel küzdenek, mint az akné vagy ekcéma, mivel nem zárja el a pórusokat, és segíthet a bőr állapotának javításában.

Megjelenik számos bőrápolási termékben, ideértve az arc- és testszérumokat, hidratáló krémeket, szemkrémeket, maszkokat és még sok más. Emellett a Sodium Hyaluronate előnyös lehet olyan speciális kezelésekben is, mint az anti-aging és hidratáló terápiák, ahol a cél a bőr fiatalságának és ragyogásának fenntartása vagy helyreállítása.