35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Spilanthes Acmella virágkivonat egy természetes összetevő, amelyet a Spilanthes acmella növény virágából nyernek. Ez a növény Dél-Amerika meleg klímájú részeiben őshonos és hosszú ideje használnak a hagyományos orvoslásban. A kozmetikai iparban azért vált népszerűvé, mert számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a bőr állapotának javításához.

A Spilanthes Acmella virágkivonatot az öregedés elleni termékek egyik fő összetevőjeként ismerik. Ezt annak köszönhető, hogy serkenti a fibroblasztok működését, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a kollagén és az elasztin termelésében. Ezek az anyagok biztosítják a bőr rugalmasságát és feszességét, így az öregedés jeleinek lassításával fiatalosabb megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.

Ezen kívül a Spilanthes Acmella virágkivonat gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy segíthet a bőrirritációk, például pirosság, viszketés és gyulladás enyhítésében, valamint az aknét okozó baktériumok elleni harcban is hatékony lehet.

Emellett hidratáló hatású is, így képes javítani a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, ami hozzájárul a bőr egészséges megjelenéséhez. Az antioxidáns tulajdonságai révén pedig védelmet nyújthat a környezeti stresszhatásokkal, mint a szennyeződések és az UV-sugárzás által okozott károk ellen, tovább erősítve a bőr természetes védekező képességét.

A Spilanthes Acmella virágkivonat számos más bőrápolási előnnyel is rendelkezik, így nem csoda, hogy egyre több kozmetikai termék fő összetevőjévé válik. A természetes alapanyagok iránti növekvő igény mellett ez a növényi kivonat ideális választás a modern bőrápolási formulákban.

currency