35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Spirulina maxima powder, más néven spirulina por, egy kék-zöld algából származó szuperelelmiszer, amelyet gyakran használnak táplálékkiegészítőként és a kozmetikai iparban is. Ez az alga rendkívül gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban, beleértve a fehérjéket, a vitaminokat (különösen B-vitaminokat), ásványi anyagokat (mint például vas, magnézium), esszenciális zsírsavakat és klorofillt.

A kozmetikumok terén a spirulina port értékesítik előkészített bőrápoló termékekben, mint például arc- és testápolókban, pakolásokban és maszkokban, valamint hajápolási termékekben. Ennek oka, hogy a spirulina gazdag fehérjetartalma és vitaminkészlete elősegíti a bőr táplálását, hidratálását és revitalizálását. Antioxidáns tartalma miatt segít a bőr öregedési folyamatának lassításában, védelmet nyújtva a káros szabadgyökökkel szemben.

A spirulina por különböző hatásaival javítja a bőr megjelenését és egészségét. Az algában található vitaminok és ásványi anyagok javítják a bőr tónusát, míg az esszenciális zsírsavak elősegítik a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Ezen túlmenően, a spirulina klorofill tartalma serkenti a sejtek regenerálódását és támogatja a bőr méregtelenítési folyamatait, ami hozzájárul a tisztább, egészségesebb bőrképhez.

Annak érdekében, hogy a kozmetikumok hatékonyan hasznosítsák a spirulina előnyeit, gyakran magas koncentrációban adják hozzá az alapanyagot a termékekhez. Ez teszi lehetővé a spirulina által nyújtott tápanyagok és biológiai aktív összetevők maximális kihasználását a bőrápolásban.