35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Sucrose Laurate egy cukorból és laurinsavból álló észter, melyet a szépségipar széles körben alkalmaz különböző kozmetikai és bőrápolási termékekben. Ez az összetevő rendkívül sokoldalú, hiszen egyaránt járul hozzá a termékek textúrájának, stabilitásának javításához, valamint a bőrápolási előnyök biztosításához.

Egyik fő funkciója, hogy emulgeáló szerként működik, ami lehetővé teszi az olaj és víz alapú összetevők elegyítését stabil emulzió formájában. Ez nélkülözhetetlen a krémek, lotionök és egyéb bőrápolási formulák homogenitása és tartóssága szempontjából. Emellett segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, így hidratáltá és rugalmassá teszi azt.

Második lényeges funkciója a bőrkondicionáló hatás, amely révén elősegíti a bőr puhítását és simítását. Sucrose Laurate képes a bőr felső rétegeit hidratálni, ezáltal javul a bőr textúrája és általános állapota. Ez különösen hasznos száraz vagy érzékeny bőr esetén, ahol a bőrápolás során kiemelt figyelmet kell fordítani a hidratáció és a bőrvédő gát erősítésére.

Továbbá antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítik a bőrt a környezeti stresszhatásokkal szembeni védelmében. Az antioxidáns összetevők harcolnak a szabad gyökök ellen, amelyek károsíthatják a bőrsejteket és előidézhetik a korai öregedés jeleit, mint a ráncok és a finom vonalak megjelenése.

A Sucrose Laurate használata kozmetikumokban előnyös még azért is, mert természetes alapanyagból származik, így azok számára is ideális, akik előnyben részesítik a természetes bőrápolási termékeket. Továbbá, mivel gyengéd a bőrhöz, kevésbé valószínű, hogy irritációt vagy allergiás reakciókat vált ki, így érzékeny bőrűek is bátran használhatják.