35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Sucrose stearate egy zsírsavból és cukorból álló észter, amelyet széles körben használnak a kozmetikai termékekben, mint emulgeáló és bőrkondicionáló anyag. Ez az összetevő segít stabilizálni és összetartani a különböző összetevőket a termékekben, mint például az olajat és a vizet, megakadályozva ezzel, hogy a készítmények szétváljanak. A kozmetikai iparban kiemelkedő szerepet tölt be annak köszönhetően, hogy segíti a bőr nedvességmegőrzését és a bőrpuhítást is elősegíti.

A sucrose stearate előnyei közt szerepel, hogy kíméletes a bőrhöz és javítja a kozmetikai termékek használatának élményét is. A bőrre való alkalmazása során egy simább, selymesebb állagot kölcsönöz a termékeknek, ami megkönnyíti azok felvitelét és eloszlatását a bőrön. Ezen túlmenően, a sucrose stearate azért is előnyös, mert segít megőrizni a termék stabil állagát és hosszabb lejárati időt biztosít. Különösen hőérzékeny formulák esetében létfontosságú, mivel segít megőrizni a termék integritását és hatékonyságát a tárolás során.

Emellett a sucrose stearate hozzájárul a bőr hidratálásához és puhításához, miközben kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket, anélkül hogy károsítaná a bőrt. Ez a tulajdonság különösen fontos az érzékeny vagy száraz bőrû személyek számára, akiknél a termék használata után a bőr nem csak tiszta, hanem hidratált és érezhetően puhább is lesz.

Bár a sucrose stearate számos előnnyel bír a kozmetikai termékekben, fontos megjegyezni, hogy mint minden összetevő, így ez is okozhat allergiás reakciót vagy bőrirritációt egyes személyeknél, ezért érdemes először kis mennyiséget tesztelni a bőrön.