35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Tocopheryl Acetate, gyakran emlegetett néven E-vitamin acetát, egy szintetikus forma, mely a természetes E-vitamin egyik leggyakoribb laborban előállított változata. A kozmetikai iparban széles körben alkalmazzák, főleg a bőrápoló termékek, mint például krémek, lotionok, és szérumok összetevőjeként. Ennek oka, hogy ez az összetevő számos jótékony hatással bír, amelyek hozzájárulnak a bőr általános állapotának javításához és a kozmetikumok általános hatékonyságának növeléséhez.

Egyik leginkább értékelt tulajdonsága a Tocopheryl Acetate-nek az antioxidáns hatása. Nyilvánvaló, hogy az E-vitamin egy erős antioxidáns, amely védekezik a káros szabad gyökök ellen, amelyek a bőr öregedését gyorsítják. Ezáltal a Tocopheryl Acetate hozzájárul a bőr öregedésének lassításához, segít a finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentésében, valamint javítja a bőr textúráját és rugalmasságát.

A hidratálás terén is kiemelkedő szerepet tölt be. Az E-vitamin acetát segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, így biztosítva, hogy a bőr hidratált és puha maradjon. Ez különösen hasznos száraz vagy érzékeny bőr esetében, ahol a bőr hidratáltságának fenntartása kihívást jelenthet.

Emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bír, amelyek segítenek a bőrirritáció és bőrpír csökkentésében. Ezért gyakran találkozhatunk vele olyan termékekben, amelyek kifejezetten az érzékeny vagy gyulladt bőr állapotának javítására lettek kifejlesztve.

Végül, de nem utolsósorban, védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal, mint például az UV-sugárzás és a környezeti szennyeződés ellen. Ez megakadályozza a bőrkárosodást és elősegíti a bőr egészséges megjelenését hosszú távon.