35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Az Ubiquinone 50, amit gyakran koenzim Q10-nek is neveznek, egy antioxidáns molekula, mely széles körben előfordul az emberi szervezetben, valamint számos élelmiszerben és táplálék-kiegészítőben. Ezen tulajdonsága révén kulcsfontosságú szerepet játszik a sejtek energiatermelésében és védelmében. A kozmetikumokban való felhasználásának alapvető oka ezen antioxidáns tulajdonságában rejlik, mivel hatékonyan védi a bőrt a szabadgyökök és az ezek által okozott károsító hatások ellen, mint például a korai öregedés jeleinek megjelenése.

Ezen kívül, az Ubiquinone 50 javítja a bőr állapotát azzal, hogy elősegíti annak hidratáltságát és rugalmasságát. A koenzim Q10 szintje természetes módon csökken az életkor előrehaladtával, így pótlása különösen fontos lehet az idősebb bőr számára. A kozmetikai termékek, mint például krémek és szérumok hozzáadott Ubiquinone 50-tel segítenek pótolni ezt az anyagot, ami elősegítheti a bőr megfiatalodását és védheti azt az UV-sugarak okozta károsodástól is.

Az Ubiquinone 50 hatékonysága részben annak köszönhető, hogy képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol támogatja a sejtek energiatermelő funkcióit és segít megvédeni őket az oxidatív stressztől. Ez a tulajdonsága különösen fontos azok számára, akik ki szeretnék használni az anti-aging termékek nyújtotta előnyöket. Az antioxidáns hatás mellett az Ubiquinone 50 serkenti a kollagén termelést is, ami tovább erősíti a bőr szerkezetét és segít az öregedési folyamatok lassításában.

Mivel a koenzim Q10 egy természetesen előforduló anyag, általában jól tolerált a bőr által, és kevés mellékhatása van, ami további előnyt jelent a kozmetikai alkalmazásában. Az Ubiquinone 50 különösen azok számára ajánlott, akik szeretnék javítani bőrük megjelenését anélkül, hogy erős kémiai összetevőket használnának.