35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

A Viscum Album Leaf Extract, magyarul fehér fagyöngy levél kivonat egy népszerű növényi összetevő, amely széles körben használatos a kozmetikai iparban, elsősorban hidratáló és bőrmegújító tulajdonságai miatt. A fehér fagyöngy (Viscum album) egy parazita életmódot folytató örökzöld növény, mely széles körben megtalálható Európában és Ázsiában. A növényt évszázadok óta használják a népi gyógyászatban különféle betegségek kezelésére, köszönhetően antioxidáns és immunmoduláló képességeinek.

A kozmetikumokban való felhasználását kutatások támasztják alá, melyek bizonyítják, hogy a kivonat bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, így kiválóan alkalmas érzékeny, irritált bőr ápolására. Továbbá elősegíti a bőr hidratáltságának megőrzését, csökkentve ezzel a finom vonalak és ráncok kialakulásának esélyét, így segít a bőr fiatalságának megőrzésében is. Az antioxidáns tulajdonságai révén védi a bőrt a környezeti stresszhatásokkal, mint például a szennyeződések és az UV-sugárzás okozta károsodástól.

A fehér fagyöngy levél kivonatot tartalmazó kozmetikai termékek közé tartoznak a hidratáló krémek, szérumok, arcmaszkok és tonikok. Ezeket a termékeket elsősorban azok számára ajánlják, akik érzékeny vagy irritált bőrrel rendelkeznek, valamint azok számára, akik a bőröregedés jeleinek megelőzésére vagy kezelésére keresnek természetes megoldást.

A fehér fagyöngy levél kivonatnak számos élettani hatása van, melyek különösen előnyösek lehetnek a bőr egészsége szempontjából. Ezek a következők:

currency