Nature-powered beauty-szépség a természet erejével

Gyógyszerészként mindig is bámulatosnak tartottam, hogy milyen tudás rejlik a növényekben. Mindig is imádtam krémeket keverni. Mindig is kerestem a megoldásokat a bőrproblémákra. Mindig is lenyűgözött az a kutatómunka ami az egyes alapanyagok megismeréséhez vezet. Ezek motiváltak abban, hogy olyan kozmetikumokat alkossak, amelyekben az alapanyagok természetesek, könnyedén és hatásosan ápolják a különböző bőrtípusokat. 

A kozmetikumok tervezése igazi kihívás, sok ismeret és tapasztalat szükséges hozzá. Egy hihetetlenül izgalmas alkotómunka terméseit mutatjuk be, melyek egy inspiráló laboratóriumban, finom illatok között készülnek.

Termékeink európai regisztrációs, úgynevezett CPNP számmal rendelkeznek és megfelelnek a hazai és európai előírásoknak. Az ANTSZ rendszeresen ellenőrzi a termékeinket és a gyártó labort. Mindent megfelelőnek találtak.

Fontos számunkra a kozmetikumok minősége, ezért rendszeresen teszteltetjük a mikrobiológi tisztaságukat és stabilitásukat a Wessling nemzetközileg elismert akkreditált laboratóriumban. Olyan tartósítószereket használunk, melyek a natúr kozmetikumokban engedélyezettek, nem használunk parabéneket.

Szeretjük az állatokat, nem teszteljük rajta a termékeinket. Ez egyébként az Európai Unióban tilos is.

A Cremio termékek olyan natúr kozmetikumok, melyek összetevőit gondos folyamat részeként választjuk ki, hosszasan kísérletezünk egy-egy krémmel, hogy megtaláljuk a tökéletes textúrát és illatot is.

Ha bőröd ápolása fontos, de nem tudsz/szeretnél sok időt a bőrápolással tölteni, a Cremio neked szól. Termékeinket azoknak a nőtársainkat kifejezetten ajánljuk, akiknek például gyerekek mellett kevés idejük jut bőrük ápolására, vagy a mindennapi rohanó életükbe nincs lehetőségük hosszú folyamatokra. Krémeink pillanatok alatt beszívódnak, zsíros érzet nélkül, így nem akasztja meg a reggeli készülődés, cserébe bőröd meghálálja a törődést.


Szigorú minőségbiztosítási előírások vonatkoznak a kozmetikumokra. Nagyon szeretnénk csomagolásmentesen forgalmazni a termékeinket, de a jelenlegi rendeletek és törvények ezt nem teszik lehetővé. Ugyanis minden kozmetikumnak rendelkeznie kell egy termékinformációs dokumentummal (TID). Ebben szerepelnie kell annak is, hogy milyen csomagolóanyagban kerül forgalomba, abban meddig tartható el. A forgalomba hozatal előtt stabilitási és mikrobiológiai vizsgálatokat kell végezni, valamint az összetételt és magát a kész terméket címkével együtt regisztrálni kell az EU kozmetikai hatóságánál. A Cremio termékek TID-jeit időről időre bekéri az OGYÉI ellenőrzésre.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Cremio termékfejlesztő gyógyszerésze által készített TID-ekben eddig nem talált kifogásolnivalót a hatóság.