35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Regisztrációs kártya – Kerekasztal – Mutasd, hogy csinálod! 2024.03.19.

10 000 Ft

Nagyon nagy érdeklődés mutatkozik az iránt, hogy megosszuk egymással, kinek milyen masszázsmozdulatai vannak. Szeretnénk ennek helyszinéül szolgálni, igy meghivunk egy interaktiv szakmai napra, ahol mi is és ti is bemutathatjátok, hogyan massziroztok, illetve elleshettek pár fortélyt egymástól. Ha büszke vagy arra, hogy vendégeid elégedetten távoznak a kezelésekről és ezt szivesen meg is osztanád kollégáiddal, ne habozz, gyere el hozzánk, fejlődjünk együtt!

Vendégeink lesznek Báthory Kati és Juhász Klári kozmetikus mesterek, akik szintén nagyon nyitottak újabb mozdulatok eltanulására.
Cikkszám C-RK-KA-01 Kategória:

Leírás

2024.03.19. kedd 10:00-15:00

Tanfolyami díj: 10.000 Ft, amely tartalmazza a tanfolyam anyagát nyomtatott formában.

Erre az alkalomra elsősorban olyan kozmetikusokat várunk, akik már dolgoznak Cremio Professional termékekkel, de szeretettel várunk olyan érdeklődő kozmetikusokat is, akik még nem dolgoznak velünk. Hozd el kolléganődet/ barátnődet és mindkettőtöket megajándékozunk 2000 Ft kedvezménnyel a tanfolyam árából.

Minden résztvevő névre szóló oklevelet is kap.

A rendezvény ideje alatt kávéval, teával, üditőkkel, gyümölcsökkel és finomságokkal várunk!

Helyszín: Cremio No.1 Shop – 2040 Budaörs, Budapesti út 85.

(Parkolási lehetőség az épület előtt, tömegközlekedéssel érkezőknek autóbusz megálló Tulipán utca: Széll Kálmán térről 140, 140A, Móricz Zsigmond körtérről 240 busz)

Összetevők (INCI)

The evaluation of these ingredients reflects the opinion of the author, who is not a specialist in this field. This evaluation is based on some online databases (e.g. CosIng).
currency