35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Regisztrációs kártya – Cremio Menopauza szakmai nap 2024.02.24.

10 000 Ft

Menstruálunk vagy sem? Avagy a menopauza hatása a bőrünkre.

40 éves korunk körül kezdjük el tapasztalni a menopauza első jeleit és nagyjából 45 év felett kezdünk el intenzívebben törődni bőrükkel, 45-50 év körül tapasztaljuk, hogy hízékonyabbá válunk.

Érdekel, hogy mi áll ezeknek a változásoknak a hátterében? Női témájú, sokszinű szakmai napunkra szeretettel várjuk kozmetikusainkat és vendégeinket.

Cikkszám C-MENO-2 Kategória:

Leírás

A nap programja még szervezés alatt áll. A módositás jogát fenntartjuk.

  • Juhász Klári bornzkoszorús kozmetikus mestertől érdekes előadást hallhatunk arról, hogyan hatnak bőrünkre a hormonális változások
  • Tóth Judit stilustanácsadó, szintanácsadó érdekes előadást hoz nekünk arról, hogyan reagáljunk hangulatunk és alakunk változásaira szinekkel, fazonokkal, bemutatja Pearly ékszereit
  • Dr. Kónya Éva aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos, életmód tanácsadó, NES terapeuta előadásában azt szeretné megmutatni, hogy a bőrünk ragyogását a külső ápolás mellett milyen belső folyamatok, szervműködések együttes hatása határozzák meg, mit és hogyan tehetünk mi a szervezetünk működését támogatva a belülről jövő szépség, harmónia  eléréséért.
    Lehetőséget biztosítok arra, hogy a diagnosztikus, terápiás eszközömmel egy mérést végezve, erről 10 percben egy egyénre szabott képet adjak.
  • Dedics Andrea coach, szupervizor, oktató tart érdekes előadást a változókori élethelyzetek a kezeléséről, aminek a végén lehetőséget biztosit személyes konzultációra
  • A nap folyamán folyamatosan frissitő arcmasszázzsal és gyors smink tippekkel várunk
  • Cremio anti aging termékeink bemutatója
  • Bőrdiagnosztika, személyre szabott napi rutin kialakitása

Időpont: 2024.02.24. szombat 10-17 óráig

Helyszín: Cremio No. 1. Shop és Tréning Központ

Cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 85.

(Parkolási lehetőség az épület előtt, tömegközlekedéssel érkezőknek autóbusz megálló Tulipán utca: Széll Kálmán térről 140, 140A, Móricz Zsigmond körtérről 240 busz)

Összetevők (INCI)

The evaluation of these ingredients reflects the opinion of the author, who is not a specialist in this field. This evaluation is based on some online databases (e.g. CosIng).